Selecteer een pagina

Aluminium openslaande deuren prijzen

 

 

Prijzen van aluminium openslaande deuren

Openslaande terrasdeuren van aluminium zijn in Nederlandse woningen steeds vaker de norm. Werden deze deuren aanvankelijk vanwege hun kracht en robuustheid voornamelijk gebruikt in bedrijven en fabrieken, sinds enige tijd gaan ook steeds meer particulieren voor aluminium deuren en kozijnen. Maar zijn aluminium deuren niet erg duur vergeleken met hout of kunststof tuindeuren? We hebben hieronder de gemiddelde aluminium openslaande deuren prijzen voor u in beeld gebracht. Met – daar beginnen we mee – de belangrijkste argumenten om, los van de prijsstelling, voor aluminium deuren en deurposten te kiezen. Verder vergelijken we de aluminium openslaande deuren prijzen met de gemiddelde kostprijs van houten of kunststof terrasdeuren.

 

Redenen om voor aluminium in plaats van kunststof of hout te gaan

Het beperkte onderhoud in combinatie met de robuustheid en hardheid van aluminium openslaande deuren wordt door veel gebruikers genoemd als belangrijkste voordeel van dit type deuren. Waar houten deurkozijnen feitelijk om de zes tot zeven jaar een flinke schilderbeurt behoeven, geldt dat bij aluminium niet. Want aluminium kan niet roesten, rotten of slijten en is erg kleurvast. Prettig is voorts dat aluminium goed bekendstaat vanwege zijn veiligheid. Ze zijn optimaal brandveilig en zeer brandwerend.

aluminium openslaande deuren prijzen

Verder is een aluminium deur fijn vanwege de vele toepassingsmogelijkheden qua woonstijlen. Of u nu in een boerderij woont, in een flat of in een twee-onder-één- kap-woning: aluminium heeft een tijdloos karakter en staat prachtig in elk soort woning! Om nog een laatste voordeel van aluminium te noemen: dit kozijnenmateriaal gaat tientallen jaren mee zonder dat er intensief onderhoud nodig is (geregeld even schoonmaken is voldoende). Vijftig jaar kunt u er sowieso mee vooruit. Uw portemonnee is daar natuurlijk blij mee, maar zeker ook het klimaat en milieu. Aluminium is goed recyclebaar, dus vormt ook in dat opzicht zeker geen onnodige belasting voor het milieu.

 

Prijsrange van aluminium openslaande deuren

De gemiddelde aluminium openslaande deuren prijzen liggen op ongeveer 2200 euro, waarbij de kosten minimaal 1700 euro en maximaal 2700 euro bedragen bij standaard professionele aanbieders. Het betreft hierbij aluminium terrasdeuren met een grootte van 180 cm bij 220 cm. Montagekosten zijn in deze prijzen niet meegerekend. Wanneer u voor kunststof kozijnen gaat, bent u – onder de zelfde voorwaarden – met gemiddeld 1700 euro zo’n 500 euro goedkoper uit. Kunststof is al verkrijgbaar vanaf 1300 euro, met maxima tot 2200 euro.

Ten slotte zijn er nog de houten tuindeuren. Deze zijn net een fractie duurder dan kunststof, met circa 180 euro, maar voordeliger dan aluminium. Houten openslaande terrasdeuren zijn verkrijgbaar vanaf 1000 euro en kosten u maximaal 2200 euro. Al met al zijn aluminium deuren dus het meest prijzig vergeleken met kunststoffen en houtdeuren. Maar vanwege hun materiaaleigenschappen, lange levensduur en ook het feit dat ze uw woning flink meer waard maken, de beste keuze die u kunt maken!

 

Benader ons voor een scherpe prijsopgave of spreek af!

Waar wacht u nog op? Ga ook voor de pluspunten van aluminium openslaande deuren en vraag bij ons een scherpe prijsopgave op maat op. Mail ons vandaag nog!

 

Openslaande deuren in aluminium aanschaffen, een bewuste keuze!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan!
Hier invullen

Openslaande-deuren-aluminium.nl     -     Powered by MARKETING VISION    -    VERGELIJKEN LOONT!