Selecteer een pagina

Openslaande Aluminium Deuren

Solide, onverslijtbaar en onderhoudsarm.

Naar  buiten Openslaande Aluminium Deuren

 

Naar buiten openstaande deuren vervaardigt uit aluminium zijn ideaal als u in de ruimte waar u de kozijn wenst te plaatsen niet over voldoende ruimte beschikt. Doordat de deuren naar buiten opengaan , hebben de draaidelen nooit last van meubels of andere obstakels dewelke zich in de woonruimte bevinden.

 

 

Naar  binnen Openslaande Aluminium Deuren

 

Ideaal voor woningen dewelke over zeer grote kamers of leefruimtes beschikken. De deuren kunnen bovendien worden uitgerust met een kiepstand. Dit is bij de naar buiten openslaande deuren niet mogelijk.

 

 

Openslaande Aluminium Deuren met zijlicht (en)

 

Alhoewel deuren uit aluminium zeer grote afmetingen kunnen aannemen is de breedte uitvoering van  de deuren niet onbeperkt. Dit wordt opgelost door naast de deuren een vast zijlicht of vaste zijlichten, indien aan beide zijde, te plaatsen.

 

Openslaande Aluminium Deuren met bovenlicht

 

Ook  in de hoogte gelden er beperkingen.  Dit lossen we op door een bovenlicht ofwel een vast kader boven de deuren te plaatsen. Een combinatie van openslaande aluminium deuren met zijlicht(en) en bovenlicht behoort tevens tot de mogelijkheden.

 

Dubbele Openslaande Aluminium Deuren of stolpdeuren

 

Stolpdeuren zijn dubbele deuren waar bij beide draaidelen naar binnen of buiten kunnen opengaan . Bij een dubbele openslaande aluminium deur is er steeds één actieve deur en één passieve deur aanwezig. De actieve deur is het draaideel dewelke je het eerst kan openen.

 

Tuindeuren & terrasdeuren uit aluminium

 

Het hoeft geen betoog dat openslaande aluminium deuren bijzonder dikwijls worden toepast bij woningen met tuinen of terrassen. Ze vormen een uitstekende verlenging tussen de binnenzijde van de woning en het buiten gedeelte.

 

Openslaande deuren in aluminium aanschaffen, een bewuste keuze!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan!

 

Openslaande-deuren-aluminium.nl     -     Powered by MARKETING VISION    -    VERGELIJKEN LOONT!