Selecteer een pagina

Voordelen van openslaande aluminium deuren

 

 

De voordelen aluminium openslaande deuren worden steeds bekender

Een groeiend aantal woningeigenaren ontdekt de voordelen van aluminium openslaande deuren. De voordelen aluminium openslaande deuren zijn indrukwekkend, zeker als ze achter elkaar genoemd worden. Maar wat maakt deuren van aluminium die opengeslagen kunnen worden nu zo aantrekkelijk? Waarom kopen particulieren en ondernemers in toenemende mate dit soort puien en kiezen ze niet voor deuren van hout of kunststof? En welke mogelijkheden bestaan er precies als het gaat om aluminium deuren?

De meest interessante voordelen van openslaande deuren van aluminium

Een van de grootste voordelen aluminium openslaande deuren is het feit dat u hiermee flink wat ruimte op uw tuinterras kunt besparen. Althans, als u kiest voor deuren van aluminium die naar binnen openslaan.

 

Ten tweede is een zeer interessante meerwaarde van aluminium openslaande deuren of tuindeuren het feit dat deze weinig onderhoud nodig hebben. Aluminium deuren hoeven in vergelijking met houten varianten niet geschilderd te worden, kunnen niet verrotten en hebben niet meer nodig dan een kleine periodieke poetsbeurt met een vochtige doek.

voordelen van openslaande aluminium deuren

Ten derde: openslaande deuren van aluminium gaan tientallen jaren probleemloos mee. Ze zijn dus duurzaam en tevens ook recyclebaar. En zo zijn er nog meer voordelen van dit type openslaande deuren. Aluminium is letterlijk ijzersterk, waardoor deze deuren grote glasplaten probleemloos op hun plek houden. Ook maken inbrekers of vandalen geen kans om deze deuren te slopen of te kraken.

 

Ten slotte is de hedendaagse, strakke uitstraling van aluminium deuren een echt voordeel. Houdt u van een woning die er modern en stak uitziet, dan maakt u met aluminium deuren een goede keuze!

Wat is er allemaal mogelijk met openslaande deuren van aluminium?

Er zijn in hoofdzaak twee varianten aluminium (tuin)deuren: deuren die naar buiten openslaan en deuren die via binnen opengaan. Met laatstgenoemd type de naar binnen openslaande deur – kiest u voor een aluminium deurtype dat ook in de kiepstand gezet kan worden. Dat is natuurlijk ideaal als u snel de woning wilt kunnen luchten of verfrissen.

 

Wanneer u kiest voor de aankoop van aluminium tuindeuren, dan kunt u bij de leverancier cq. producent vaak gaan voor extra opties en features. Zo kunt u als extra een borstwering laten toevoegen. Of u kunt opteren voor fraaie roedeverdelingen in het glas.

 

Veel woningeigenaren laten bij de aankoop van hun aluminium deur tegelijk extra isolerend glas plaatsen, zoals driedubbel of triple glas (ook wel bekend als HR+++ glas) of speciale zonwerende glasplaten.

Profiteer ook van de voordelen van aluminium openslaande deuren

Gemiddeld betaalt u voor aluminium deuren die naar binnen of buiten kunnen openslaan, voor een formaat van 80 cm bij 220 cm en exclusief montage, zo’n 2200 euro. Dat is wat prijziger dan deuren van kunststof of houten deuren, maar gezien de duurzaamheid en het isolerend vermogen van aluminium deuren verdient u dit geld wel weer terug. Bovendien kiest u voor een deur die er stijlvol uitziet en in elk type woning tot zijn recht komt.

 

Kortom: alu deuren zijn hoe dan ook een goede en verstandige investering, waarvan u volop gaat genieten!

 

 

 

Openslaande deuren in aluminium aanschaffen, een bewuste keuze!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan!
Hier invullen

Openslaande-deuren-aluminium.nl     -     Powered by MARKETING VISION    -    VERGELIJKEN LOONT!