Selecteer een pagina

Zwarte aluminium openslaande deuren

 

Zwarte aluminium openslaande deuren: wat heeft u hieraan en wat kunt u zoal met deze aluminium deuren?

 

Aluminium deuren op maat

 

Zoekt u voor uw woning fraaie zwarte aluminium openslaande deuren? Deuren die tegen een stootje kunnen, een strakke en moderne uitstraling hebben en lang meegaan? Dan maakt u een goede keuze als u voor onze kwaliteitsdeuren van aluminium kiest. Onze zwarte aluminium deuren kunnen exact op maat gemaakt en ingebouwd worden. De deuren passen prima in moderne villa’s, bestaande rijtjeswoningen en zijn vanwege hun duurzame karakter prima geschikt om in energie neutrale of groene woningen geïnstalleerd te worden. Maar waarom zijn zwarte aluminium openslaande deuren een verstandige keuze voor woningliefhebbers? Welke keuzes heeft u als u aanvullende opties wilt, zoals zonwering of speciale profielen?

 

Een slimme keuze voor elke woning: waarom kiezen voor zwarte aluminium openslaande deuren?

 

Aluminium openslaande deuren in de kleur zwart zijn een verstandige keuze voor elk woningtype. Als grootste voordeel geldt wellicht het gegeven dat aluminium enorm sterk en duurzaam is. Aluminium openslaande deuren zijn niet kapot te krijgen en worden op termijn evenmin aangetast door roest. Hun lange levensduur, 50 jaar is niks, maakt deze deursoorten uitstekend voor gebruik op langere termijn. Aluminium kan gerecycled worden en is dan ook een milieuvriendelijke materiaalsoort. Fijn aan zwartkleurig aluminium is tevens dat u hierop nauwelijks vuil en viezigheid ziet. De openslaande deuren in het zwart zien er strak uit. Daarbij staat aluminium bekend om zijn isolerende karakter en de brandveilige kenmerken van deze deursoort.

 

Variatie en extra opties in overvloed

 

Deuren van aluminium, in zwarte kleur, zijn er in twee hoofdvarianten. Namelijk deuren die naar de buitenkant en naar de binnenzijde kunnen openslaan. Deuren die u opent naar binnen, besparen flink ruimte op het achterliggende terras. Een andere meerwaarde van naar binnen openende aluminium deuren is dat dit type deuren en kiepsysteem heeft: dit soort deuren kunt u dus ook op de ventilatiestand zetten. Andere keuzemogelijkheden die er zijn als u zwarte aluminium deuren koopt, zijn deuren met extra dik isolatieglas, zoals zogeheten triple glas. Dit glas, ook bekend onder de naam HR+++ glas, is een stuk duurder dan gewoon glas. Maar voordelig is uiteraard de energiewinst die u hiermee behaalt. Ten slotte: wie aluminium deuren koopt, heeft nog aanvullende opties als profielen in het glas, zonwering, borstwering en roedeverdelingen op het glas.

zwarte aluminium openslaand deuren

Tips voor het onderhouden van zwarte aluminium deuren

 

Een belangrijke reden voor de populariteit van zwarte aluminium deuren is het beperkte onderhoud dat ze vereisen. Een nuttige tip bij het schoonmaken is dat u eerst het zand en vuil moet verwijderen, eenmaal per maand, voordat u verdergaat met reinigen. Doe dit door met overvloedig water, met bijvoorbeeld een tuinslang of een emmer met water, de zandkorreltjes en troep weg te spoelen. Zo voorkomt u krasvorming. Droog met een zachte droge doek vervolgens het aluminium goed af. Hierna kunt u het oppervlakte van de deuren schoonmaken met een speciale reiniger, zoals Reynaers Safety Clean. ER zijn ook middelen beschikbaar waarmee u zowel het glas als het aluminium kunt schoonmaken.

 

Maak een afspraak voor passend advies in uw situatie

 

Wilt u meer weten over onze zwarte deuren van aluminium? Regel dan online een afspraak met een van onze accountmanagers. Stuur een email. Onze ervaren medewerkers helpen u graag vrijblijvend bij het beantwoorden van uw vragen!

 

Openslaande deuren in aluminium aanschaffen, een bewuste keuze!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan!
Hier invullen

Openslaande-deuren-aluminium.nl     -     Powered by MARKETING VISION    -    VERGELIJKEN LOONT!